Prelucrarea datelor cu caracter personal și Carta politicii cookie


Bine ați venit pe site-ul https://startupper-of-the-year-challenge.total.com .Prin conectarea la Site sau navigarea acestuia, sunteți de acord că ați citit, înțeles politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și utilizare a cookie-urilor („politica”) și termenii și condițiile noastre de utilizare. Vă atragem atenția că altor site-uri ale Grupului Total li se aplică alți termeni și condiții și politici de protecție a datelor cu caracter personal și vă recomandăm să le citiți cu atenție.

Scopul politicii este acela de a vă informa cu privire la drepturile și libertățile pe care le puteți exercita în legătură cu utilizarea datelor cu caracter personal care vă privesc și descrie măsurile pe care le luăm pentru a proteja aceste date.

Pentru Concursul „Startupper of the Year” TOTAL ROMANIA S.A (denumit în cele ce urmează "Operatorul"), cu sediul social in Sat Cristian, Comuna Cristian, Str. Stejarilor, Nr. 2, județ Braşov, înregistrată in Registrul Comerțului sub nr. Registrul Comerţului: J8/721/2005, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J08/721/2005, CUI RO 17379570 este „operatorul de date” responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal utilizate pentru gestionarea Site-ului. Aceste operațiuni de prelucrare se efectuează în conformitate cu legea aplicabilă.

ROMÂNIA
  1. Scopul prelucrării, baza legală, perioada de stocare și tipuri de date colectate

Când vizitați site-ul https://startupper-of-the-year-challenge.total.com, este posibil să fie necesar să ne furnizați anumite date personale, cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail, pentru a putea utiliza serviciile disponibile, precum si pentru a va inscrie la Concurs.

De asemenea, cu ocazia Concursului, prelucram si imagine foto, imagine video si date cu functie de identificare necesare pentru acordarea premiului (de exemplu, date inscrise in cartea de identitate, serie, numar, CNP).

Prelucram date personale si in interesul nostru legitim pentru constatarea, exercitarea, apararea unui drept al societatii in fata instantelor de judecata sau altor insitutii publice sau private sau pentru a respecta anumite obligatii legale.

Prelucram datele in baza urmatoarelor temeiuri legale:

  • pentru a organiza Concursul Startupper of the Year si pentru ca Dvs sa participati la acest Concurs, ca urmare a inscrierii Dvs in Concurs; prin completarea formularului si inscrierea Dvs la Concursul Startupper of the Year va manifestati vointa de a participa la Concurs;
  • in indeplinirea unei obligatii legale (de exemplu, fiscal, contabilitate, arhivare sau altele, cand remitem premiu castigatorilor;
  • consimtamant (de exemplu, în scop de marketing, comunicare si informare, inclusiv pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate, pentru îmbunătățirea permanenta a calității serviciilor si produselor oferite, promovarea produselor oferite, chestionare.;
  • interesul legitim al TOTAL in vederea constatarii, exercitarii, apararea unui drept al soceitatii in fata instantei de judecata ori in fata altor institutii opublice sau private.

În formularele noastre online, câmpurile obligatorii sunt marcate cu un asterisc. Dacă nu răspundeți la întrebările obligatorii, nu vă vom putea furniza serviciul (serviciile) solicitat(e).

Datele cu caracter personal care vă privesc nu vor fi prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu scopurile descrise mai sus. Datele dumneavoastră sunt păstrate pentru durata necesară, în funcție de diferitele etape ale Concursului. Consultați regulile Concursului : https://startupper-of-the-year-challenge.total.com/ro/challenges/romania/agreements?lang=ro

  1. Destinatarii datelor

Datele cu caracter personal care vă privesc pot fi comunicate unuia sau mai multor departamente ale operatorului de date sau societăților din Grupul Total și unuia sau mai multor parteneri, distribuitori independenți sau subcontractanți în timpul Concursului, în scopul moderării, suportului tehnic, analizelor, evaluării și comunicării.

Distribuitorii independenți sau subcontractorii care vor colabora cu organizatorii Competitiei sunt:

  • MailChimp și Typeform, ambele fiind platforme automatizate de marketing (e-mail și gestionarea formularelor de contact);
  • Netino, care oferă moderarea și sprijin multilingvistic pentru utilizatorii retelelor de sociale;
  • Agorizați, furnizorul IT al platformei.
  • Sparknews, un startup dedicat inovării sociale.

Dacă lăsați un comentariu destinat a fi postat online, s-ar putea să vi se solicite publicarea unor date personale pe site. Având în vedere caracteristicile internetului, și anume captarea nerestricționată a datelor publicate și faptul că este dificil sau chiar imposibil de controlat modul în care terții pot utiliza aceste date, vă informăm că vă puteți opune acestei publicări contactându-ne conform procedurii de la articolul 6 de mai jos.

  1. Transferuri de date

Orice transfer de date către o țară din afara Spațiului Economic European se efectuează în conformitate cu reglementările aplicabile și astfel încât să vă protejăm datele în mod corespunzător. 

În scopul serviciilor furnizate pe acest Site, datele dumneavoastră (de exemplu: nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, naționalitate, zi de naștere, cetățenie, oraș) pot fi transferate de la și către societățile din Grupul Total, pe baza Regulilor Corporatiste obligatorii și partenerii acestuia din UE, Algeria , Angola, Botswana, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Ciad, Chile, Congo, Republica Cehă, Republica Dominicană, Egipt, Guineea Ecuatorială, Eritreea, Etiopia, Fiji, Polinezia Franceză, Gabon, Ghana, Guineea, Coasta de Fildeș, Kenya, Jamaica, Iordania, Liban, Madagascar, Malaiezia, Malawi, Mali, Maroc, Mauritius, Mauritania, Mayotte, Mexic, Mozambic, Namibia, Nigeria, România, Senegal, Sierra Leone, Africa de Sud, Tanzania, Thailanda, Togo, Tunisia, Vietnam, Zambia, Zimbabwe.

Din acest motiv, Grupul Total a adoptat „Reguli corporative obligatorii” (BCR) care guvernează transferurile intra-grup de date cu caracter personal originare din Spațiul Economic European.

Puteți solicita, în scris, o copie la următoarea adresă: office-romania@total.com.

Datele dvs. (adresa de e-mail) pot fi, de asemenea, transferate la  

Twoje dane (adres e-mail) mogą również zostać przesłane do:

  • MailChimp și Typeform, ambele fiind platforme automatizate de marketing (e-mail și gestionarea formularelor de contact);
  • Netino, care oferă moderarea și sprijin multilingvistic pentru utilizatorii retelelor de sociale;
  • Agorize, furnizorul IT al platformei.
  • Sparknews, un startup dedicat inovării sociale.

  1. Securitatea datelor și confidențialitate

Operatorul de date ia măsurile necesare pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv pentru a preveni denaturarea, deteriorarea sau dezvăluirea acestora către terți neautorizați.

  1. Gestionarea cookie-urilor

5.1 Principii.

Un cookie este un fișier care permite unui site să salveze informații referitoare la navigarea site-ului de pe computerul dumneavoastră (de exemplu, numărul de vizite, numărul de pagini vizualizate etc.) pentru a ușura vizitele pe site.

Prin schimbarea setărilor browser-ului dumneavoastră urmând instrucțiunile de mai jos („Tipuri de cookie, cookie-uri și statistici și setări”), puteți șterge în orice moment cookie-urile stocate pe computerul dumneavoastră, vă puteți opune stocării cookie-urilor noi și primi o notificare înainte de stocarea de cookie-uri noi.

Vă atragem atenția asupra faptului că, dacă eliminați un modul cookie sau vă opuneți stocării cookie-urilor de pe dispozitiv, este posibil să nu puteți utiliza unele dintre serviciile site-ului.

5.2 Tipuri de cookie, cookie-uri și statistici și setări. .

Cookie-urile care pot fi stocate pe serverul dumneavoastră atunci când navigați pe Site sunt destinate exclusiv activării sau facilitării comunicațiilor electronice sau sunt strict necesare pentru furnizarea serviciului pe care îl solicitați (cookie-uri de limbă, cookie-uri de autentificare etc.) sau cookie-uri statistice sau alte module cookie, în conformitate cu condițiile de mai jos.

Atunci când cookie-urile necesită acordul dumneavoastră înainte de a fi salvate, vă solicităm acest acord prin intermediul link-ului „Aflați mai multe”, afișat pe prima pagină a Site-ului pe care intrați.

5.2.1 Ce cookie-uri sunt stocate  ?

• Cookie-uri emise de operatorul de date

Cookie Descriere Cum vă opuneți? Perioada
Cookie de conectare Ajută utilizatorul la recuperarea sesiunii Vedeți articolul 5.2.2 30 de zile

• Cookie-uri emise de terți

Editorul modulului cookie Descriere Cum vă opuneți? Perioada
Facebook, Twitter, LinkedIn Cookie-uri de conectare Vedeți articolul 5.2.2 30 de zile

• Cookie-uri statistice

Editorul modulului cookie Descriere Cum vă opuneți? Perioada

AT INTERNET idrxvr tmst

Cookie-urile statistice sunt utilizate pentru a măsura numărul de vizite, numărul de pagini vizualizate, activitatea utilizatorilor pe site și cât de des se întorc aceștia pe site.

http://www.xiti.com/en/optout.aspx

7 luni

Cookie-urile statisticesunt utilizate pentru a măsura numărul de vizite, numărul de pagini vizualizate, activitatea utilizatorilor pe site și cât de des se întorc aceștia pe site. Instrumentul statistic utilizat generează un modul cookie cu un identificator unic, care este stocat timp de cel mult 12 luni. Adresa dumneavoastră IP este, de asemenea, colectată pentru a determina orașul/localitatea din care accesați site-ul. Aceasta este imediat anonimizată după utilizare, astfel încât să nu puteți fi identificat ca persoană.

Datele statistice privind vizitele pe site sunt colectate de către furnizor AT INTERNET și ulterior transferate către operatorul de date într-o formă agregată și anonimizată într-o interfață web la care doar acesta are acces. Datele colectate nu sunt transferate terților sau utilizate în alte scopuri. Puteți bloca aceste cookie-uri în orice moment, prin opțiunea de dezactivare descrisă mai jos.

5.2.2 Cum ștergeți modulele cookie, cum primiți notificări despre stocarea acestora sau cum modificați setările browser-ului?

  • Cum ștergeți modulele cookie deja stocate pe computerul dumneavoastră?
    • De pe dispozitivul dumneavoastră:
    • Pe partiția C:\, selectați fișierul Windows;
    • Deschideți fișierul „Fișiere internet temporare”
    • Selectați toate fișierele (CTRL A);
    • Alegeți opțiunea „ștergere”.
  • Cum modificați setările browser-ului pentru a respinge sau pentru a fi informat cu privire la stocarea modulelor cookie?
    • În browser-ul Internet Explorer 5 (Microsoft): Selectați „Unelte”, apoi „Opțiuni Internet”. Faceți click pe fila „Securitate”, apoi pe „Nivel personalizat”, iar apoi derulați până la secțiunea „cookies”. Lângă „Permiteți modulele cookie stocate pe computerul dumneavoastră”, selectați „Întreabă înainte” pentru a fi notificat sau „Dezactivează” pentru a refuza toate modulele cookie;
    • În browser-ul Internet Explorer 6, 7 sau 8 (Microsoft): Selectați „Unelte”, „Opțiuni Internet”, „Confidențialitate”, iar apoi nivelul pe care doriți să-l aplicați;
    • În browser-ul Firefox: Faceți click pe „Unelte” și selectați „Opțiuni”. Pe fila „Confidențialitate și securitate”, debifați căsuța „Acceptare module cookie de la site-uri”;
    • În browser-ul Chrome (Google): Faceți click pe „Personalizează și controlează Google Chrome” și selectați „Setări”. La „Confidențialitate și securitate”, faceți click pe „Setări de conținut” și activați „Blochează cookie-urile de la terți”.

  1. Drepturile dumneavoastră/Contact

În conformitate cu reglementările în vigoare, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge și de a vă opune utilizării datelor cu caracter personal care vă privesc. Puteți cere să vă fie comunicate datele dumneavoastră personale și aveți dreptul de a da instrucțiuni cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal care vă privesc după moartea dumneavoastră. De asemenea, puteți solicita restricționarea datelor, portabilitatea datelor, dreptul de a fi uitat și/sau puteți depune o sesizare la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), precum si de a introduce o acțiune in justiție.

Vă rugăm să transmiteți cererea prin intermediul formularului de contact de pe site https://startupper.typeform.com/to/P2qIjV.

Datele noastre de contact:

Societatea TOTAL ROMANIA

Email: ms.gdpr.romania@total.com

Țara: ROMANIA